Nefiks zaposlitvene rešitve – Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Tolmin

 

Nefiks zaposlitvene rešitve, v okviru katerih delujejo Nefiks 5ke, vabi v svoje vrste motivirane kandidate in mlade iskalce zaposlitve do 29 leta, ki želijo brezplačno »spedenat« znanje v družbi in si s tem povečati možnosti, da se znajdejo v službi!S pomočjo projekta je zaposlitev dobilo že veliko udeležencev, Dijana (28 let), Ljubljana o svoji udeležbi: “Vesela sem, da sem se prijavila na projekt Zaposlitvene rešitve. Neka hitra odločitev se je spremenila v eno najbolj pozitivnih izkušenj v mojem življenju.”

Pričetek delavnic bo v prvem tednu oktobra, zaključek pa v tretjem tednu decembra.

Na intenzivnem usposabljanju boš naredil/a karierni načrt in se naučil/a:

  1. – prilagajati CV in motivacijsko pismo, glede na delovno mesto,
  2. – pripraviti svojo samozavestno predstavitev na zaposlitvenem razgovoru,
  3. – kako svoje prijave grafično obogatiti z infografikami,
  4. – kako se znajti med različnimi oblikami začasnega dela (avtorska, podjemna pogodba in dopolnilno delo),
  5. – ovrednotiti vse svoje kompetence.

Ter pridobil/a nova strokovno znanje a področja:

  • – postavljanje lastne spletne strani,
  • – vloganje in PR,
  • – programa Excel,
  • – vsebine, za katere boste kot skupina izrazili zanimanje.

Delujemo v skladu s kitajskim pregovorom: “Daj človeku ribo, nahranil ga boš za en dan. Nauči ga loviti ribe, prehranil ga boš za vse življenje.” kar pomeni, da se od udeležencev pričakuje aktivno sodelovanje in sooblikovanje programa.
Srečanja potekajo 2x tedensko, predvidoma v torek in četrtek dopoldne med 9.00 in 13.00 uro. Torki so namenjeni izobraževalnim aktivnostim, četrtki pa delu na projektu, v katerem udeleženci sodelujejo z izbranim delodajalcem. Na aktivnostih je obvezna 70 % udeležba. Če posameznik v vmesnem času dobi zaposlitev, iz skupine izstopi.

V Nefiks zaposlitvenih rešitvah kandidatom obljubljamo zanimive izzive, obenem pa iščemo resne in motivirane kandidate, ki razumejo, da je iskanje zaposlitve proces, v katerega je potrebno vložiti čas in energijo. Za sodelovanje v projektu Nefiks zaposlitvene rešitve je potrebna prijava, in sicer do 25. 9. 2017. Prijave zbiramo TUKAJ.

***

spletni portal Talentiran.si in Facebook stran: Služba me ne išče.

***
Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os: 8. »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«; prednostna naložba: 8.2 »Trajnostno vključevanje mladih na trg dela, predvsem tistih, ki niso zaposleni in se ne izobražujejo ali usposabljajo, vključno z mladimi, ki so izpostavljeni socialni izključenosti in mladimi iz marginaliziranih skupnosti, vključno prek izvajanja jamstva za mlade«; specifični cilj: 8.2.1 »Znižanje brezposelnosti mladih«.

 

 

21 septembra, 2017